I Nice finns en uppsjö av sevärdigheter att besöka. Chagall- och Matisse-museet är ett måste för många. Ta gärna det lilla tåget från Promenade Anglais runt i stadens centrum upp till Chateaux som har en vidsträckt utsikt över Nice. Parc Phoenix är värt ett besök för den botaniskt intresserade.

 Kryptan i Nice är en mäktig upplevelse. Här kan du gå runt i Nice gamla ursprung och njuta av historiens vingslag. Tyvärr endast fransk guidning. Läs mer om la crypte archeologique.

Boka biljett här

 

Promenade du Paiilon

Promenade du Paillon utanför 12 eller 28 Boulevard de Jean Jaures har blivit Nice nya centrum och barnens nya paradis.Barnen kan leka i klätterställningar och gungor eller bada i vattenspegeln.

Se filmer Den nya vattenleken är barnens paradis på Promenade du Paillon

eller Lekpark p Promenade du Paillon

Kontrollera om lägenheten är ledig, få prisuppgift och boka.

Välj lägenhet via rullisten samt önskad ankomst och avresedag.

Välj "Uppdatera" så får du besked om  lägenheten är ledig den tid du valt samt det rörliga priset för perioden. Det Totala priset för det valda boendet är Det pris som visas (rörligt pris) + 1050 kr (Grundpris per bokning).  Inga ytterligare avgifter tillkommer. Du kan få rabatt om du hyrt av rentAweek tidigare eller har företagsrabatt ( 10% av det rörliga priset).

Vill du ha en prisuppgift, preliminärboka eller boka definitivt kan du välja att klicka på "Bokningsförfrågan".

 OBS! Bytesdagar är endast söndag och torsdag. Du kan flytta in eller ut vilken dag du vill under hyresperioden.

Du kan även få prisuppgift eller boka via telefon 08-654 34 55

Go to top