Trevligt inredd tvårumslägenhet som är uppdelad med ett sovrum och ett vardagsrum med öppen kökslösning.

Lägenheten ligger med lugnt läge, men nära till stranden och allt i Gamla Stan.

I sovrummet finns det en dubbelsäng (Grand lit). I vardagsrummet finns extrabädd i soffan för en person. En extra viksäng finns i garderoben.

I Gamla Stan samsas konstgallerier och restauranger med små butiker och turiststråk, marknader mm. Denna lägenhet ligger ett par minuter från badstranden och Cour Saleya. På Cours Saleya finner man blomstermarknaden, loppmarknaden och frukt- och grönsaksmarknaden beroende på vilken dag i veckan det är.

Lägenheten är mycket fräsch och är totalrenoverad under 2005 med nytt badrum och köksdel samt vackert provencalskt golv i hela lägenheten.

 

 

Tillgänglighet och pris.

Priset för boendet är rörligt pris (beroende på hyreslängd) + Grundavgift (1000 kr per bokning). Klicka på önskad ankomst och avresedag i kalendern nedan för att få uppgift om tillgänglighet och pris (priset som visas gäller endast det rörliga priset). Understrukna dagar är bytesdagar (torsdag eller söndag).

RABATTER:

  • Har du hyrt av rentAweek tidigare eller är företagskund ges 10% rabatt på det rörliga priset (dras av vid bokningen).
  • För hyresperiod på 3 veckor eller mer erhålls 15% rabatt på det rörliga priset (pris med denna rabatt visas direkt via kalendern). Denna rabatt kan ej kombineras med företags eller stamgästrabatt.

januari 2018
s m t o t f l
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             

 

 

Lägenhetens utrustning:

WifiDiskmaskinKylskåpMikroTVDVD

Utrustning i alla våra lägenheter:

Full köksutrustningLinne

Våra lägenheter är rök- och husdjursfria

Inga husdjur

Go to top