Charmig och ljus trerumslägenhet med eftermiddags- och kvällssol sommartid samt balkong mot Promenade du Paillon.
(6 bäddar)

Balkongen har vidsträckt utsikt mot Nice omkringliggande kullar och blicken kan vandra över parken ”Promenade du Paillon” mellan Place Massena i väster och Place Garibaldi i öster! Här sitter man gärna och njuter av solnedgången och den vackra parken!
 
Lägenhetens största sovrum har ca 3,5 meters takhöjd och fönster mot ”turist”gränden i Gamla Stan. Entré, badrum och det stora sovrummet ligger i lägenhetens första del; resten av lägenheten ligger ca 5 trappsteg upp från hallen. (Denna nivåskillnad beror på att lägenheten ligger i två fastigheter. Resten av lägenheten har ”vanlig” takhöjd, ca 2,4 m.) Det stora sovrummet har en dubbelsäng (160 cm). Det lilla sovrummet har två enkelsängar samt fönster mot gränden.

Lägenheten har ett fullt utrustat arbetskök i anslutning till vardagsrummet. Köket har också fönster mot gränden. Vardagsrummet (med utgång till balkongen och två fönster mot Boulevard Jean Jaurés) har en bäddsoffa för två personer. Lägenheten renoverades 2011. Badrummet har renoverats under juni 2013 med nytt kakel, golv och duschkabin.
Klimatanläggning är nyligen installerad i lägenheten.

 

 

Tillgänglighet och pris.

Priset för boendet är rörligt pris (beroende på hyreslängd) + Grundavgift (1000 kr per bokning). Klicka på önskad ankomst och avresedag i kalendern nedan för att få uppgift om tillgänglighet och pris (priset som visas gäller endast det rörliga priset). Understrukna dagar är bytesdagar (torsdag eller söndag).

RABATTER:

  • Har du hyrt av rentAweek tidigare eller är företagskund ges 10% rabatt på det rörliga priset (dras av vid bokningen).
  • För hyresperiod på 3 veckor eller mer erhålls 15% rabatt på det rörliga priset (pris med denna rabatt visas direkt via kalendern). Denna rabatt kan ej kombineras med företags eller stamgästrabatt.

januari 2018
s m t o t f l
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
             

 

 

Lägenhetens utrustning:

BalkongKlimatanläggningWifiDiskmaskinKylskåpMikroVärdeskåpTVDVD

Utrustning i alla våra lägenheter:

Full köksutrustningLinne

Våra lägenheter är rök- och husdjursfria

Inga husdjur

Go to top