Charmig studio mot litet torg  

I Gamla Stan, endast några kvarter från Cours Saleya, blomstertorget, ligger denna ljusa studio på 30 kvm. Lägenheten ligger på andra våningen, ”l’étage nobile”, i ett av de äldsta husen i Nice från slutet av 1500-talet. ”L’étage nobile” är ett franskt uttryck för det finaste våningsplanet i ett hus och lägenheter på detta plan fick alltid högst i tak, de största rummen etc. Här bodde de mest förmögna. I just detta hus bodde dock inte de mest förmögna, däremot nunnorna från kyrkan mittemot. Lägenheten har två stora fönster med en unik utsikt mot Jesuskyrkan som är en av de äldsta i Nice.     ( Förebilden, den första Jesuit-kyrkan, finns i Rom. ) Har ni tur kan ni få bevittna bröllopsföljen från fönstret! Studion har en öppen planlösning, badrum med dusch och tvättmaskin och en fullt utrustad kökshörna. En takhöjd på nästan 4 meter medger ett litet ”sovrumsloft” med en dubbelsäng ( grand lit ) och en enkelsäng. Soffan är en bäddsoffa med plats för två. Tänk på att det kan vara livligt i Gamla Stan. Lägenheten är dock utrustad med moderna, ljudisolerande fönster.

Klicka på bilden för större bild!

 

 

Tillgänglighet och pris.

Klicka på önskad ankomst och avresedag i kalendern nedan för att få uppgift om tillgänglighet och totalt pris för boendet. Det totala priset är Grundavgift (1000 kr per bokning) + rörligt pris (beroende på hyreslängd). Understrukna dagar är bytesdagar (torsdag eller söndag). Preliminärboka (max 10 dagar) eller slutboka via bokningsförfrågan.

RABATTER:

  • Har du hyrt av rentAweek tidigare eller är företagskund ges 10% rabatt på det rörliga priset (dras av vid bokningen).
  • För hyresperiod på 3 veckor eller mer erhålls 15% rabatt på det rörliga priset (pris med denna rabatt visas direkt via kalendern). Denna rabatt kan ej kombineras med företags eller stamgästrabatt.
  • KONTAKT:

  • Du kan boka eller ställa frågor till rentAweek via telefon 08-654 34 55

 

september 2018
s m t o t f l
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

 

 

Lägenhetens utrustning:

DiskmaskinKylskåpMikroVärdeskåpTVDVD

Utrustning i alla våra lägenheter:

Full köksutrustningLinne

Våra lägenheter är rök- och husdjursfria

Inga husdjur

Go to top