Vad många inte tänker på är att Nice är en utmärkt utgångspunkt för skidåkning vintertid! De som har upptäckt detta njuter av kontrasterna mellan djup snö i alperna och soliga promenader längs havet. Bara en dryg timmes bil- eller bussfärd från Nice så kommer du t.ex. till Isola 2000 eller Valberg. Från Nice går bussar varje morgon som återvänder efter ca 7 timmar på skidorten. Till Valberg är det ca 8 mil, till Isola 2000 är det ca 9 mil.

Boka buss här! www.lignesdazur.
Turlistor för 2017
Skidutrustning finns naturligtvis att hyra och om man önskar kan man köpa ett paket med resa och liftkort till ett förmånligt pris. På turistbyrån i början av Promenade Anglais, mellan de två casinona, finns mer information!
I Valberg finns t.ex. över 40 nedfarter och mängder av vinteraktiviteter står till buds. För den mindre sportiga som ändå vill njuta av alpluften och utsikten finns en kabinbana som tar dig till en höjd av nästan 2500 m över havet!
Läs mer om dessa två skidorter på www.isola2000.com samt www.valberg.com

 

Kontrollera om lägenheten är ledig, få prisuppgift och boka.

Välj lägenhet via rullisten samt önskad ankomst och avresedag.

Välj "Uppdatera" så får du besked om  lägenheten är ledig den tid du valt samt det rörliga priset för perioden. Det Totala priset för det valda boendet är Det pris som visas (rörligt pris) + 1050 kr (Grundpris per bokning).  Inga ytterligare avgifter tillkommer. Du kan få rabatt om du hyrt av rentAweek tidigare eller har företagsrabatt ( 10% av det rörliga priset).

Vill du ha en prisuppgift, preliminärboka eller boka definitivt kan du välja att klicka på "Bokningsförfrågan".

 OBS! Bytesdagar är endast söndag och torsdag. Du kan flytta in eller ut vilken dag du vill under hyresperioden.

Du kan även få prisuppgift eller boka via telefon 08-654 34 55

Go to top