Det totala priset för ditt boende är rörligt pris (beroende på hyreslängd)+ Grundavgift (1000 kr per bokning). Det rörliga priset visas per halv vecka i bokningsschemat nedan. För dig som bott hos oss tidigare eller är företagskund ges rabatt på 10% av det rörliga priset. 

De tidigare rabatterna har kunnat reduceras och byggas in i det nya prissystemet.  Det nya systemet innebär t ex att det blir billigare än tidigare att komplettera en vecka med en halvvecka.

I bokningsschemat nedan visas pris per halv vecka

Beräkningsexempel: Boende 6- 17 januari 2019  innebär 3 halvveckorsperioder a 1103 kr+ en grundavgift på 1000 kr= Totalt hyresbelopp 4309 kr (tidigare pris för 2017= 4575 kr)

För er som bott tidigare är priset  med 10% rabatt 2978 kr+1000 kr=3978 kr

{rentalot_plus: Invalid unit_id=all}

{rentalot_plus view=block unit_id=all max_months=18}

 

 

Info

Sök efter ledig lägenhet i sökformuläret nedan.

Sökresultatet visar de lägenheter som är lediga den tid du väljer.
Du kan också lägga till sökkriterier om du vill ha en lägenhet med t ex klimatanläggning eller balkong.
Sökresultatet visar alla lägenheter med en av dina valda sökkriterier.

OBS! Bytesdagar är endast söndag eller torsdag.

Kontrollera tillgänglighet

 

Nyheter

Nu är nya mobilanpassade hemsidan på plats. Redan på första sidan  kan du söka lägenhet för önskad tid. På sidan visas också en interaktiv karta som anger läget på samtliga lägenheter.

Priserna har redigerats och anpassats till efterfrågan. Det blir t ex billigare att boka en halvvecka extra. Det blir också billigare att bo på försommaren och sensommaren eftersom högsäsongen kortats ner. Lågsäsongen har kortats ner vilket medför en högre kostnad på våren och hösten jämfört med tidigare priser.

Priset för boendet är Grundpris (1000 kr)+ rörligt pris (beroende på hyreslängd). Du som är stamgäst eller företagsgäst erhåller 10% rabatt på det rörliga priset. För hyresperiod på 3 veckor eller mer erhålls 15% rabatt på det rörliga priset (denna rabatt kan ej kombineras med företags eller stamgästrabatt)

Om du vill ha lite fylligare information innan de bestämmer dig kan läsa mer om respektive lägenhet under menyn "Boka lägenhet i Nice".  "Alla bokningskalendrar" ger dig mer information om pris och bokningsläget för alla lägenheter.

Vattenläckan på Promenade Anglais är nu åtgärdad och lägenheten kan hyras ut igen efter 4 februari 2018.

 

Go to top